STABELLINI, BARBARA
Innovation Design for Food
In corso di stampa Remondino, Chiara Lorenza; Stabellini, Barbara; Gaiardo, Andrea; Tamborrini, Paolo Marco
Campus Sostenibile: Mappare la sostenibilità in connessione con la visione, l’identità e la struttura dei campus universitari
2022 Pereno, Amina; Stabellini, Barbara
The Uovo di Colombo Lab: Designing against food waste
2020 Campagnaro, Cristian; Passaro, Raffaele; Stabellini, Barbara
PoliTO Sustainable Campus: An Interdisciplinary Design Education Experience
2019 Stabellini, Barbara; Tamborrini, PAOLO MARCO
The Design Value of the Relationship Between Personal and Urban Data
2019 Stabellini, Barbara; Tamborrini, Paolo; Di Salvo, Andrea
A Visual Analytics System for Managing Mobile Network Failures
2018 Angelini, M.; Bardone, L.; Geymonat, M.; Mirabelli, M.; Remondino, C.; Santucci, G.; Stabellini, B.; Tamborrini, P.
Data Design for Wellness and Sustainability
2017 Montagner, Flavio; Stabellini, Barbara; DI SALVO, Andrea; Tamborrini, PAOLO MARCO; Marcengo, Alessandro; Geymonat, Marina
From Territory Patrimony to Food Innovation Design
2017 Remondino, CHIARA LORENZA; Stabellini, Barbara; Gaiardo, Andrea; Tamborrini, PAOLO MARCO
Innovation Design for Food
2017 Remondino, CHIARA LORENZA; Stabellini, Barbara; Gaiardo, Andrea; Tamborrini, PAOLO MARCO
A Visual Analytics System for Mobile Telecommunication Marketing Analysis
2016 Angelini, M.; Corriero, R.; Franceschi, F.; Geymonat, M.; Mirabelli, M.; Remondino, CHIARA LORENZA; Santucci, G.; Stabellini, Barbara
Infovis for the social: a way to explore contents and data in social topics
2015 Remondino, CHIARA LORENZA; Stabellini, Barbara; Tamborrini, PAOLO MARCO
Food, design, users: how to design food interaction modes
2012 Lerma, Beatrice; Allione, Cristina; DE GIORGI, Claudia; Bruno, S.; Stabellini, Barbara
Interaction modalities with food: proposal of a new design method. Analysis on chocolate products
2012 Allione, Cristina; Lerma, Beatrice; DE GIORGI, Claudia; Bruno, S.; Stabellini, Barbara
Citazione | Data di pubblicazione | Autori | File |
---|---|---|---|
Innovation Design for Food / Remondino, Chiara Lorenza; Stabellini, Barbara; Gaiardo, Andrea; Tamborrini, Paolo Marco. - STAMPA. - (In corso di stampa). (Intervento presentato al convegno Experiencing Food: Designing Dialogues - 1st International Food Design and Food Studies Conference tenutosi a Lisbona nel 19-21 ottobre 2017). | In corso di stampa | Remondino, Chiara LorenzaStabellini, BarbaraGaiardo, AndreaTamborrini, Paolo Marco | - |
Campus Sostenibile: Mappare la sostenibilità in connessione con la visione, l’identità e la struttura dei campus universitari / Pereno, Amina; Stabellini, Barbara. - ELETTRONICO. - (2022), pp. 244-253. (Intervento presentato al convegno Design per Connettere. Persone, patrimoni, processi tenutosi a Palermo nel 25/26 febbraio 2021). | 1-gen-2022 | Amina PerenoBarbara Stabellini | SID-2020-Pereno-Stabellini_post-print.pdf |
The Uovo di Colombo Lab: Designing against food waste / Campagnaro, Cristian; Passaro, Raffaele; Stabellini, Barbara. - ELETTRONICO. - (2020), pp. 196-208. (Intervento presentato al convegno Creative Food Cycles International Symposium tenutosi a Hannover (Online) nel 17-18 September 2020). | 1-gen-2020 | Cristian CampagnaroRaffaele PassaroBarbara Stabellini | CreativeFoodCycles-Campagnaro-Passaro-Stabellini.pdf |
PoliTO Sustainable Campus: An Interdisciplinary Design Education Experience / Stabellini, Barbara; Tamborrini, PAOLO MARCO. - ELETTRONICO. - (2019), pp. 17-25. (Intervento presentato al convegno Senses & Sensibility’19: Lost in (G)localization tenutosi a Lisbon (PT) nel 27-29 November 2019). | 1-gen-2019 | Barbara StabelliniPaolo Tamborrini | S&S19-Stabellini-Tamborrini.pdf |
The Design Value of the Relationship Between Personal and Urban Data / Stabellini, Barbara; Tamborrini, Paolo; Di Salvo, Andrea. - ELETTRONICO. - 827:(2019), pp. 144-150. (Intervento presentato al convegno 20th Congress of the International Ergonomics Association (IEA 2018) tenutosi a Florence, Italy nel August 26-30, 2018) [10.1007/978-3-319-96059-3_16]. | 1-gen-2019 | Stabellini, BarbaraTamborrini, PaoloDi Salvo, Andrea | - |
A Visual Analytics System for Managing Mobile Network Failures / Angelini, M.; Bardone, L.; Geymonat, M.; Mirabelli, M.; Remondino, C.; Santucci, G.; Stabellini, B.; Tamborrini, P.. - ELETTRONICO. - (2018), pp. 25-29. (Intervento presentato al convegno EuroVA 2018 tenutosi a Brno (Czech Republic) nel 4 June 2018) [10.2312/eurova.20181108]. | 1-gen-2018 | C. RemondinoB. StabelliniP. Tamborrini + | - |
Data Design for Wellness and Sustainability / Montagner, Flavio; Stabellini, Barbara; DI SALVO, Andrea; Tamborrini, PAOLO MARCO; Marcengo, Alessandro; Geymonat, Marina. - STAMPA. - 10279:(2017), pp. 562-578. (Intervento presentato al convegno 11th International Conference, UAHCI 2017, Held as Part of HCI International 2017 tenutosi a Vancouver (Canada) nel 9 - 14 July 2017) [10.1007/978-3-319-58700-4_46]. | 1-gen-2017 | MONTAGNER, FLAVIOSTABELLINI, BARBARADI SALVO, ANDREATAMBORRINI, PAOLO MARCO + | - |
From Territory Patrimony to Food Innovation Design / Remondino, CHIARA LORENZA; Stabellini, Barbara; Gaiardo, Andrea; Tamborrini, PAOLO MARCO. - ELETTRONICO. - (2017), pp. 331-339. (Intervento presentato al convegno Le Vie dei Mercanti - XV Forum Internazionale di studi tenutosi a Napoli - Capri nel 15 - 16 - 17 June 2017). | 1-gen-2017 | REMONDINO, CHIARA LORENZASTABELLINI, BARBARAGAIARDO, ANDREATAMBORRINI, PAOLO MARCO | XV_Forum_Proceedings.pdf |
Innovation Design for Food / Remondino, CHIARA LORENZA; Stabellini, Barbara; Gaiardo, Andrea; Tamborrini, PAOLO MARCO. - ELETTRONICO. - (2017), pp. 56-56. (Intervento presentato al convegno F:OD Experiencing Food: Designing Dialogues - 1st International Food Design and Food Studies Conference tenutosi a Lisbona nel 19-21 ottobre 2017). | 1-gen-2017 | Chiara RemondinoBarbara StabelliniAndrea GaiardoPaolo Tamborrini | efdd2017_digital.pdf |
A Visual Analytics System for Mobile Telecommunication Marketing Analysis / Angelini, M.; Corriero, R.; Franceschi, F.; Geymonat, M.; Mirabelli, M.; Remondino, CHIARA LORENZA; Santucci, G.; Stabellini, Barbara. - ELETTRONICO. - EuroVis Workshop on Visual Analytics (EuroVA):(2016), pp. 7-11. (Intervento presentato al convegno EuroVA 2016 tenutosi a Groningen (NL) nel 6-7 June 2016) [10.2312/eurova.20161117]. | 1-gen-2016 | REMONDINO, CHIARA LORENZASTABELLINI, BARBARA + | - |
Infovis for the social: a way to explore contents and data in social topics / Remondino, CHIARA LORENZA; Stabellini, Barbara; Tamborrini, PAOLO MARCO. - STAMPA. - (2015), pp. 81-88. (Intervento presentato al convegno 9th Multi Conference on Computer Science and Information Systems 2015 (MCCSIS 2015) tenutosi a Las Palmas de Gran Canaria, Spain nel 21 -24 July). | 1-gen-2015 | REMONDINO, CHIARA LORENZASTABELLINI, BARBARATAMBORRINI, PAOLO MARCO | Infovis for the social a way to explore contents and data in social topics.pdf |
Food, design, users: how to design food interaction modes / Lerma, Beatrice; Allione, Cristina; DE GIORGI, Claudia; Bruno, S.; Stabellini, Barbara. - ELETTRONICO. - (2012), pp. 297-314. (Intervento presentato al convegno International Conference on Designing Food and Designing for Food 2012 tenutosi a Londra (UK) nel 28 - 29 giugno 2012). | 1-gen-2012 | LERMA, BEATRICEALLIONE, CRISTINADE GIORGI, CLAUDIASTABELLINI, BARBARA + | Allione&Lerma&DeGiorgi.pdf |
Interaction modalities with food: proposal of a new design method. Analysis on chocolate products / Allione, Cristina; Lerma, Beatrice; DE GIORGI, Claudia; Bruno, S.; Stabellini, Barbara. - ELETTRONICO. - (2012). (Intervento presentato al convegno 8th International Design and Emotion Conference London 2012. Out of control tenutosi a Londra nel 11-14 settembre 2012). | 1-gen-2012 | ALLIONE, CRISTINALERMA, BEATRICEDE GIORGI, CLAUDIASTABELLINI, BARBARA + | - |