we suggest a new innovativ approach to sustainable production of energy and food. We also offer concrete policies for addressing a range of problems and difficulties associated with our current production model.
Energy and food production with a Systemic Approach" / Barbero, Silvia; Fassio, Franco. - In: ENVIRONMENTAL QUALITY MANAGEMENT. - ISSN 1088-1913. - STAMPA. - 21:2(2011), pp. 57-74. [10.1002/tqem.20318]
Energy and food production with a Systemic Approach"
BARBERO, SILVIA;FASSIO, FRANCO
2011
Abstract
we suggest a new innovativ approach to sustainable production of energy and food. We also offer concrete policies for addressing a range of problems and difficulties associated with our current production model.File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
win 11 .pdf
accesso aperto
Tipologia:
1. Preprint / submitted version [pre- review]
Licenza:
PUBBLICO - Tutti i diritti riservati
Dimensione
190.83 kB
Formato
Adobe PDF
|
190.83 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
Pubblicazioni consigliate
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.
Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
https://hdl.handle.net/11583/2484593
Attenzione
Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo