we suggest a new innovativ approach to sustainable production of energy and food. We also offer concrete policies for addressing a range of problems and difficulties associated with our current production model.

Energy and food production with a Systemic Approach" / Barbero, Silvia; Fassio, Franco. - In: ENVIRONMENTAL QUALITY MANAGEMENT. - ISSN 1088-1913. - STAMPA. - 21:2(2011), pp. 57-74. [10.1002/tqem.20318]

Energy and food production with a Systemic Approach"

BARBERO, SILVIA;FASSIO, FRANCO
2011

Abstract

we suggest a new innovativ approach to sustainable production of energy and food. We also offer concrete policies for addressing a range of problems and difficulties associated with our current production model.
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
win 11 .pdf

accesso aperto

Tipologia: 1. Preprint / submitted version [pre- review]
Licenza: PUBBLICO - Tutti i diritti riservati
Dimensione 190.83 kB
Formato Adobe PDF
190.83 kB Adobe PDF Visualizza/Apri
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11583/2484593
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo