SCHIAVONE, CONSOLATO

SCHIAVONE, CONSOLATO  

Dipartimento di Elettronica e Telecomunicazioni  

091284  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Citazione Data di pubblicazione Autori File
Development of innovative antioxidant food packaging systems based on natural extracts from food industry waste and Moringa oleifera leaves / Barzan, Giulia; Sacco, Alessio; Mario Giovannozzi, Andrea; Portesi, Chiara; Schiavone, Consolato; Salafranca, Jesús; Wrona, Magdalena; Nerín, Cristina; Mario Rossi, Andrea. - In: FOOD CHEMISTRY. - ISSN 0308-8146. - STAMPA. - 432:(2024). [10.1016/j.foodchem.2023.137088] 1-gen-2024 Consolato Schiavone + Schiavone-Development.pdf
PFAS: A Review of the State of the Art, from Legislation to Analytical Approaches and Toxicological Aspects for Assessing Contamination in Food and Environment and Related Risks / Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara. - In: APPLIED SCIENCES. - ISSN 2076-3417. - ELETTRONICO. - 13:11(2023). [10.3390/app13116696] 1-gen-2023 Schiavone, Consolato + applsci-13-06696.pdf
Proteomic study of walnut oleosome and first evidence on oleosin sensitization in allergic patients / Aiuto, Beatrice; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario. - In: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS. - ISSN 0889-1575. - STAMPA. - 121:(2023). [10.1016/j.jfca.2023.105386] 1-gen-2023 Aiuto,BeatriceSchiavone,Consolato + Aiuto-Proteomic.pdfAiuto-Proteomic_AAM.pdf
Characterisation of refined marc distillates with alternative oak products using different analytical approaches / Petrozziello, Maurizio; Rosso, Laura; Portesi, Chiara; Asproudi, Andriani; Bonello, Federica; Nardi, Tiziana; Rossi, Andrea Mario; Schiavone, Consolato; Scuppa, Stefano; Cantamessa, Simone; Pollon, Matteo; Chiarabaglio, Pier Mario. - In: APPLIED SCIENCES. - ISSN 2076-3417. - ELETTRONICO. - 12:17(2022). [10.3390/app12178444] 1-gen-2022 Portesi, ChiaraSchiavone, Consolato + applsci-12-08444.pdf