AIUTO, BEATRICE
AIUTO, BEATRICE
Dipartimento di Elettronica e Telecomunicazioni
091302
Armelline Almond Allergy: The First Reported Case
2025 Alessi, Lucrezia; Cirrincione, Simona; Aiuto, Beatrice; Gosso, Elena; Cavallarin, Laura; Giuffrida, Maria Gabriella; Lamberti, Cristina
Milk Fat Globule Proteins Are Relevant Bovine Milk Allergens in Patients with alpha-Gal Syndrome
2024 Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Giuffrida, Maria Gabriella; Cavallarin, Laura; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario; Borreani, Giorgio; Rolla, Giovanni; Geuna, Massimo; Nicola, Stefania; Quinternetto, Anna; Alessi, Lucrezia; Saracco, Elena; Brussino, Luisa; Lamberti, Cristina.
Proteomic study of walnut oleosome and first evidence on oleosin sensitization in allergic patients
2023 Aiuto, Beatrice; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario
Citazione | Data di pubblicazione | Autori | File |
---|---|---|---|
Armelline Almond Allergy: The First Reported Case / Alessi, Lucrezia; Cirrincione, Simona; Aiuto, Beatrice; Gosso, Elena; Cavallarin, Laura; Giuffrida, Maria Gabriella; Lamberti, Cristina. - In: JOURNAL OF INVESTIGATIONAL ALLERGOLOGY & CLINICAL IMMUNOLOGY. - ISSN 1018-9068. - 35:1(2025). | 1-gen-2025 | Aiuto,Beatrice + | Armelline ALmond Allergy: The First Reported Case_Versione accettata.pdf |
Milk Fat Globule Proteins Are Relevant Bovine Milk Allergens in Patients with alpha-Gal Syndrome / Aiuto, Beatrice; Cirrincione, Simona; Giuffrida, Maria Gabriella; Cavallarin, Laura; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario; Borreani, Giorgio; Rolla, Giovanni; Geuna, Massimo; Nicola, Stefania; Quinternetto, Anna; Alessi, Lucrezia; Saracco, Elena; Brussino, Luisa; Lamberti, Cristina.. - In: MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH. - ISSN 1613-4125. - STAMPA. - 68:10(2024). [10.1002/mnfr.202300796] | 1-gen-2024 | Aiuto,BeatricePortesi, ChiaraRossi, Andrea Mario + | versione_submitted.pdf; Aiuto et al., 2024.pdf |
Proteomic study of walnut oleosome and first evidence on oleosin sensitization in allergic patients / Aiuto, Beatrice; Schiavone, Consolato; Portesi, Chiara; Rossi, Andrea Mario. - In: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS. - ISSN 0889-1575. - STAMPA. - 121:(2023). [10.1016/j.jfca.2023.105386] | 1-gen-2023 | Aiuto,BeatriceSchiavone,Consolato + | Aiuto-Proteomic.pdf; Aiuto-Proteomic_AAM.pdf |