LOMBARDO PONTILLO, ALESSIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 128
NA - Nord America 41
AS - Asia 20
SA - Sud America 1
Totale 190
Nazione #
IT - Italia 80
US - Stati Uniti d'America 33
BE - Belgio 12
GB - Regno Unito 10
MX - Messico 8
KR - Corea 6
FI - Finlandia 5
SG - Singapore 5
TH - Thailandia 5
CN - Cina 4
ES - Italia 4
IE - Irlanda 4
DE - Germania 3
CH - Svizzera 2
FR - Francia 2
PT - Portogallo 2
SE - Svezia 2
SI - Slovenia 2
BR - Brasile 1
Totale 190
Città #
Turin 46
Brussels 12
Council Bluffs 8
Guadalupe 8
Boardman 7
Pomigliano d'Arco 6
Uxbridge 6
Nakhon Ratchasima 5
Parma 5
Ashburn 4
Dublin 4
Gangnam-gu 4
Helsinki 4
Milan 4
New York 4
Afragola 3
Genoa 3
Bern 2
Castel San Giorgio 2
Catania 2
City of Westminster 2
Grand Forks 2
Ig 2
Marcilly-en-Bassigny 2
Mölndal 2
Piscataway 2
Porto 2
Sheffield 2
Anyang-si 1
Aversa 1
Borgosesia 1
Fairborn 1
Florianópolis 1
Granada 1
Lappeenranta 1
Menlo Park 1
Rome 1
Singapore 1
Tuscaloosa 1
Totale 166
Nome #
Multiscale Modelling of Food Emulsions: From Molecules to Mixing Equipment 96
Computational modeling of an egg yolk protein behavior at oil/water interface via atomistic and mesoscopic approaches 72
Molecular Modeling of the Adsorption of an Egg Yolk Protein on a Water–Oil Interface 31
Totale 199
Categoria #
all - tutte 731
article - articoli 136
book - libri 0
conference - conferenze 595
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.462


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/202375 0 0 0 0 0 32 8 7 12 5 6 5
2023/2024101 3 7 9 13 7 8 3 6 20 4 17 4
2024/202523 6 12 4 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 199